Krovni Nosači Audi A3 (8V)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Kontakt
Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks

Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks

Krovni nosači za Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 2012- vozila su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama). Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks
Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks

Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks Cena

Većina krovnih nosača sastoji se od nožica koje se prikače za krov vozila i poprečnih šipki na koje se pričvršćuju dodaci. Krovni nosači ne zahtevaju uklanjanje prednjih točkova i na taj način omogućavaju da oba točka ostanu na biciklu. Kada je neophodno ukloniti prednje točkove, onda se bicikli mnogo lakše pričvršćuju i to je klasičan način transporta bicikala. Krovni nosači za Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 2012- vozila koji drže oba točka na biciklu su viši, posebno se traže na tržištu zbog svoje stabilnosti. Međutim, važno je napomenuti da se oni ne uklanjaju često, pa je olakšano ponovno postavljanje točkova.

Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks Cena

Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks Ugradnja

Krovni Nosači Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 280ks Delovi

U našoj ponudi možete pronaći krovne nosače za preko 700 tipova automobila! Pronalaženje odgovarajućeg krovnog nosača je veoma jednostavno. Dovoljno je samo da nas pozovete i ponudićemo vam odgovarajuće krovne nosače. Krovni nosači izrađeni su po meri vozila, što znači da, zbog savršenog prijanjanja, pružaju veću sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Krovni nosači za Audi A3 (8V) S3 2.0 TFSI 2012- vozila iz naše ponude spadaju u veći nivo kvaliteta i poseduju sve potrebne certifikate koji znače veću sigurnost. Ako vam je potreban dodatni prostor u prtljažniku vašeg vozila, teret možete premestiti na krov. Odaberite kvalitetne krovne nosače koji će vam pružiti sigurnost i bezbrižnost tokom vožnje.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.